Великоднє свято в ЗДО "Сонечко"

2019-04-26

/Files/images/DSCN7094.JPG

Великоднє свято в ЗДО "Сонечко"

Великдень – це свято коли люди святкують воскресіння Ісуса Христа, на це свято печуть паски, фарбують та росписують яйця, коли вся родина збирається разом та вітають один одного. Так і в нашому садочку веселилась дружня родина дітлахів.

Сьогодні, 26 квітня, у ЗДО “Сонечко»” відбулася розвага “Великоднє свято.” Яскравою подією був показ театралізації «Великодня казка». Діти старшої підгрупи в яскравих костюмах відтворили «народження» писанки.
Емоційно та виразно діти розповідали вірші, а особливо дітям сподобалось грати у народну гру “Віночок”, естафетну командну гру “Перенеси Писанку» та інші. Море позитивних емоцій у дітей викликала гра “Музична писанка”. Всі дітки утворили гарне велике коло і коли музика починала грати, діти передавали писанку один одному, коли музика переставала грати у кого в руках залишалась писанка, та дитина виконувала таночок у парі.
Розвага пройшла в урочистій атмосфері, діти були одягнені в українські вишиванки, особливого настрою надали пісні “Пасху радісно стрічаєм” та “Розмалюю писанку”.

/Files/images/DSCN7090.JPG

/Files/images/DSCN7094.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi