Випускний бал в ЗДО "Сонечко"

2019-06-07

Випускний бал в ЗДО «Сонечко»

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

7 червня гостей зустріла святково прикрашена територія ЗДО «Сонечко». Скрізь можна було побачити безліч квітів та повітряних кульок. А найголовніше — випускники, які в яскравому вбранні з нетерпінням чекали на початок свята.

Ось і настав той день, якого чекали ми всі: дорослі і діти. Сьогодні дитячий садочок проводжає до школи 11 своїх випускників. Ця подія радісна і водночас сумна, бо вчорашні малята вже підросли, зміцніли, багато чого навчилися і готові для подальшого дорослого життя. А смуток лягає на серце тому, що ми маємо розлучатися з ними, - говорить директор ЗДО Надія Михайлівна Григоренко. Вона вручила майбутнім школярам їхні перші в житті дипломи на згадку про роки, проведені в дитячому садочку. В свою чергу діти висловили багато слів подяки за любов, тепло і ласку своїм вихователям, помічнику вихователя, обслуговуючому персоналу дитячого садочка.

Вихованці закладу порадували батьків і гостей чудовою концертною програмою. Звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. Дуже сподобався присутнім зворушливий танок у виконанні дівчаток-випускниць та танок з рушниками у виконанні батьків.

/Files/images/DSCN7124.JPG

/Files/images/DSCN7135.JPG

/Files/images/DSCN7190.JPG

/Files/images/DSCN7239.JPG

/Files/images/DSCN7220.JPG

/Files/images/DSCN7265.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi